Advertisement

Φωτια Χαλκιδική / Χαλκιδική: Καλύτερη η εικόνα από την φωτιά στην Φούρκα ... : Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής.

Φωτια Χαλκιδική / Χαλκιδική: Καλύτερη η εικόνα από την φωτιά στην Φούρκα ... : Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής.. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή της νικήτης, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρέθηκε κοντά σε φωτιά στη Χαλκιδική ...
Σίσσυ Χρηστίδου: Βρέθηκε κοντά σε φωτιά στη Χαλκιδική ... from gr.hellomagazine.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάς στη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάς στη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή της νικήτης, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Χαλκιδική: Καταστροφές σε σπίτια και αυτοκίνητα από την ...
Χαλκιδική: Καταστροφές σε σπίτια και αυτοκίνητα από την ... from images32.inewsgr.com
Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάς στη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται.

Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε και μαίνεται τώρα στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή της νικήτης, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική.

Κοκκίνησε ο ουρανός στη Χαλκιδική - Ξέσπασαν πυρκαγιές ...
Κοκκίνησε ο ουρανός στη Χαλκιδική - Ξέσπασαν πυρκαγιές ... from debater.gr
Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής.

Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάς στη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε και μαίνεται τώρα στη χαλκιδική. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάςστη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία.

Posting Komentar

0 Komentar